Ringe Maskinforretnings historie startede i 1955, hvor virksomheden var en afdeling af International Harvester, som betjente landbrug og entreprenører.

I 1985 overtog J I Case, IH, og afdelingen blev en Company Store.

I 1989 blev J I Case afdelingen, som dengang lå på Odensevej i Ringe by, solgt til Hans Andersen, Flemløse og Benny Hansen, Kædeby, som ændrede navnet til Ringe Maskinforretning, og flyttede forretningen til Nordbakken.

I 1992 trådte Benny Hansen ud af ejerskabet. Hans Andersen drev forretningen først alene, senere i fællesskab med sin søn, Jens Jacob Andersen, som blev eneejer i 2006. Jens Jacob drev forretningen indtil sin død i dec. 2010, hvorefter hans hustru, Hanne Korsdal Andersen, som direktør driver virksomheden videre som et aktieselskab.

Ringe Maskinforretning har en central beliggenhed midt på Fyn, hvorfor det er bevidst, at der kun eksisterer en afdeling af forretningen. For at imødegå kundernes behov råder vi over fuldt udstyrede servicebiler.

I 1993 fik Ringe Maskinforretning forhandlingen af CLAAS produkter. Og i 2005 blev der tilført et traktor program fra CLAAS og Ringe Maskinforretning er i dag Full-Line CLAAS forhandler.

Ringe Maskinforretning har stadig CASE CONSTRUCTION entreprenør maskiner i huset.

I de senere år har den solide forretning fået nye produkter tilført forretningen, som passer godt sammen med de oprindelige kerneområder til hhv. landbrug, entreprenør og have/park.

Hos Ringe Maskinforretning A/S er både landbrug og entreprenørbranchen kundesegment, hvilket gør at vi som maskinforretning skiller os ud. Landbrug og entreprenør er fuldstændig afskilt. Det vil sige, at der er særskilte montører, samt særskilt værkfører. Det gør at vi kan yde den bedste service.

Vi råder over stort reservedelslager, der sikrer hurtig og effektiv levering. Vi er cirka 30 ansatte, råder over 7 servicebiler og kan derfor hurtigt komme frem til kunderne.

Vi har en have/park afdeling i butikken, med tilhørende værksted, som betjener både professionelle og private.

Der er igennem årene tilkøbt jord og bygget til forretningen for at tilpasse sig den gældende maskinpark og kundernes behov.

August 2017 indgår Ringe Maskinforretning aftale med Danish Agro Machinery Holding A/S der køber samtlige aktier i Ringemaskinforretning A/S. Denne handel sker med en beslutning om at sikre et stærkt Ringe Maskinforretning A/S i fremtiden.

Job hos osVores afdelinger